Ingredienser (til 6 porsjoner):
"Crumble"
- 10 kornmo kjeks
- 25g pistasjnøtter
- 25g smeltet smør
- 1 ss honning
Ostekrem
- 200g kremost
- 1 ss seterrømme
- finrevet skall av en sitron
- 1,5 ts vaniljesukker
- 2-3 ss melis
- 2 dl kremfløte
- ca. 200g bær
Knus kjeksene og nøttene (jeg hadde dem i pose og knuste med kjevla, men knus dem gjerne i foodprosessor eller med stavmikser). Blandingen trenger ikke være helt "finmalt" Tilsett smeltet smør og honning og bland godt.
Pisk kremosten luftig. Bland i rømme, sitronskall og vaniljesukker. Smak til med melis. Pisk videre mens du heller i fløten til blandingen er luftig.
Finn frem 4 store eller 6 små porsjonsformer. Fordel halvparten av "crumble´en" i bunnen av glassene. Topp med noen bær. Fordel så kremen i formene og topp med resten av "crumble´en" og bærene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)